Jump to content

thehappyappy

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About thehappyappy

  • Rank
    Noob
  1. thanks, that seems to have worked
  2. This might no be the right place to ask this so I apologise if it isn't. My question is very probably a dumb qustion, but I don't know the answer. Okay here goes: What does this mean? I know it's a system email about updates, but at first it used to do the updates and the message would be different, now it doesn't do any of the updates at all and everyday the message is the same. [quote/etc/cron.daily/yum-updates: Loaded plugins: fastestmirror Determining fastest mirrors * base: mirror.sov.uk.goscomb.net * updates: mirror.sov.uk.goscomb.net * addons: mirror.sov.uk.goscomb.net * extras: mirror.sov.uk.goscomb.net Excluding Packages in global exclude list Finished Setting up Update Process Resolving Dependencies --> Running transaction check ---> Package audit.i386 0:1.7.7-6.el5_3.3 set to be updated ---> Package freetype.i386 0:2.2.1-21.el5_3 set to be updated ---> Package apr-util.i386 0:1.2.7-7.el5_3.1 set to be updated ---> Package cups-libs.i386 1:1.3.7-8.el5_3.6 set to be updated ---> Package cups.i386 1:1.3.7-8.el5_3.6 set to be updated ---> Package caching-nameserver.i386 30:9.3.4-10.P1.el5_3.1 set to be updated ---> Package bind.i386 30:9.3.4-10.P1.el5_3.1 set to be updated ---> Package ntp.i386 0:4.2.2p1-9.el5.centos.2 set to be updated ---> Package bind-libs.i386 30:9.3.4-10.P1.el5_3.1 set to be updated ---> Package xulrunner.i386 0:1.9.0.11-3.el5 set to be updated ---> Package libbdevid-python.i386 0:5.1.19.6-44.1 set to be updated ---> Package audit-libs.i386 0:1.7.7-6.el5_3.3 set to be updated ---> Package sos.noarch 0:1.7-9.16.el5_3.5 set to be updated ---> Package file.i386 0:4.17-15.el5_3.1 set to be updated ---> Package bind-utils.i386 30:9.3.4-10.P1.el5_3.1 set to be updated ---> Package kernel-devel.i686 0:2.6.18-128.1.16.el5 set to be installed ---> Package crash.i386 0:4.0-7.2.3.el5.centos.1 set to be updated ---> Package autofs.i386 1:5.0.1-0.rc2.102.el5_3.1 set to be updated ---> Package kernel-headers.i386 0:2.6.18-128.1.16.el5 set to be updated ---> Package mkinitrd.i386 0:5.1.19.6-44.1 set to be updated ---> Package nash.i386 0:5.1.19.6-44.1 set to be updated ---> Package tzdata.noarch 0:2009i-2.el5 set to be updated ---> Package ipsec-tools.i386 0:0.6.5-13.el5_3.1 set to be updated ---> Package pango.i386 0:1.14.9-5.el5.centos set to be updated ---> Package kernel.i686 0:2.6.18-128.1.16.el5 set to be installed ---> Package audit-libs-python.i386 0:1.7.7-6.el5_3.3 set to be updated ---> Package acpid.i386 0:1.0.4-7.el5_3.1 set to be updated Traceback (most recent call last): File "/usr/bin/yum", line 29, in ? yummain.user_main(sys.argv[1:], exit_code=True) File "/usr/share/yum-cli/yummain.py", line 229, in user_main errcode = main(args) File "/usr/share/yum-cli/yummain.py", line 145, in main (result, resultmsgs) = base.buildTransaction() File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/__init__.py", line 647, in buildTransaction (rescode, restring) = self.resolveDeps() File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/depsolve.py", line 704, in resolveDeps for po, dep in self._checkFileRequires(): File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/depsolve.py", line 939, in _checkFileRequires if not self.tsInfo.getOldProvides(filename) and not self.tsInfo.getNewProvides(filename): File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/transactioninfo.py", line 414, in getNewProvides for pkg, hits in self.pkgSack.getProvides(name, flag, version).iteritems(): File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/packageSack.py", line 300, in getProvides return self._computeAggregateDictResult("getProvides", name, flags, version) File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/packageSack.py", line 470, in _computeAggregateDictResult sackResult = apply(method, args) File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 861, in getProvides return self._search("provides", name, flags, version) File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 43, in newFunc return func(*args, **kwargs) File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 837, in _search for pkg in self.searchFiles(name, strict=True): File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 43, in newFunc return func(*args, **kwargs) File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 586, in searchFiles self._sql_pkgKey2po(rep, cur, pkgs) File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 470, in _sql_pkgKey2po pkg = self._packageByKey(repo, ob['pkgKey']) File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 413, in _packageByKey po = self.pc(repo, cur.fetchone()) File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 68, in __init__ self._read_db_obj(db_obj) File "/usr/lib/python2.4/site-packages/yum/sqlitesack.py", line 94, in _read_db_obj setattr(self, item, _share_data(db_obj[item])) TypeError: unsubscriptable object] Thanks
  3. Does anybody know who I can set up SPR records? I've created a record and it says that I need to and I logged into the server as the root users via ssh and typed in /var/named (which my host told me to do) but all it said was I really need to add this because Microsoft is blocking emails from the site even though it's only an opt-in system Thanks
  4. I have a strange problem. I have a script that sends out emails and it used to work fine to all email addresses, but I recently moved the site to a dedicated server and now it won't send out emails to any Hotmail accounts. None of the Hotmail accounts have got spam filters on and they all used to get email from the site. All of the script is the same as I say the only difference is the site is now on a dedicated server. Both the old and new servers are RedHat Linux using php5. I went into the php.ini file and all I found for SMTP is: The send_mail() function is: <?php function send_mail($to, $from, $subject, $message) { global $g; if (isset($g['options']['mail_html']) and $g['options']['mail_html'] == "Y") $ct = "text/html"; else $ct = "text/plain"; if (isset($g['options']['mail_utf8']) and $g['options']['mail_utf8'] == "Y") { $headers = "From: " . $from . "\n"; $headers .= "Content-Type: " . $ct . "; charset=utf-8;\n"; $headers .= "Reply-To: " . $from . ";\n"; $headers .= "Return-Path: " . $from . ";\n"; } else { $headers = "From: " . $from . "\n"; $headers .= "Content-Type: " . $ct . ";\n"; $headers .= "Reply-To: " . $from . ";\n"; $headers .= "Return-Path: " . $from . ";\n"; } if (isset($g['options']['mail_utf8_subject']) and $g['options']['mail_utf8_subject'] == "Y") $subject = '=?UTF-8?B?'.base64_encode(trim(preg_replace('#[\n\r]+#s', '', $subject)))."?=\n"; mail($to, $subject, $message, $headers); } but that all works fine. It's just that the emails aren't being sent to Hotmail addresses. I read something about port 25 being blocked and that's why Hotmail addresses aren't receiving the emails, but I've just checked and port 25 is definitely not blocked:
  5. I don't know if it helps, but this is what I've done:
  6. Please can somebody help me. I'm trying to open ports 999, 1982 and 1983 but am not having much luck. I followed the post how to open ports and haven't been successful. I was told to make sure that your server TCP ports: 999, 1982, 1983 are fully open inbound and outbound and that destination IP address for those ports is 72.232.181.106. I've been trying for ages to get these ports open, but haven't had any luck.
×
×
  • Create New...