Jump to content

Fuzzems

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fuzzems

  • Rank
    Noob
  • Birthday 09/22/1968

Previous Fields

  • Distribution
    OpenSUSE10.3

Profile Information

  • Location
    The Netherlands
  1. Fuzzems

    hi everybody

    Which can be seen by your postcount...
  2. Forget about the problem I had before. I reinstalled the server, meaning a fresh start. What do I want; Run a website with Apache, MySQL and PHP Send a message to new members of that site Receive messages when needed on one mailaccount Make sure this is done safely, without spam or virus What have I done sofar? Website and such are running fine Got my IP registered and working. This also has an MX record included Configed Postfix as far as I could, meaning followed HowTo's and such Consumed large ammounts of food and drinks, cos I'm doing overtime behind my computers What I DON'T want; Very usefull apps, which can do virtually everything, but what I'm not gonna use anyway Just a simple app, but with a hell of a config to do! (but if that's the only way... it'll do ) So does anyone have the solution for me, cos I'm running out of ideas.
  3. Well, as I mentioned before, the first problem I encounter after opening the MTA, is that LDAP asks for a password I don't know. I didn't give one, cos every pw I need get's scribbled down. Is there a way to reinstall, or at least, to remove software I don't need?
  4. Is my question to complicated for this noob-forum? I guess other people might experience the same problems....
  5. Hi all, First of all, I would like to express my joy in finding this site, since I'm a real noob on Linux and all that surrounds it! I'm running a webserver with a family site on it, which needs a mailserver for confirmation of new members. I'm using HowTo as my guideline. The setup of the server itself works fine, but with Postfix I experience nothing but trouble. That is; Postfix service won't start al all! I believe it has something to do with LDAP, cos that keeps asking for a password which I don't know. Is there a way to uninstall and reinstall, so I can try if I made an error in the process? Pfff.... it's 86 F in my room, and it's getting warmer any minute thinking how to fix this! If someone can help; please do!
×
×
  • Create New...