Jump to content

rSmEt

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rSmEt

  • Rank
    Noob
  1. Got the issue resolved and I now have sound. Thanks to hijinks for his assistance as well as anyweb. Link used for fix: http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=43168
  2. I went into the alsamixer and ensured the master volume was turned up and what not. I still was unable to obtain any kind of sound though.
  3. if you join #linux-noob on efnet we can help there in real time.. I'd be willing to guess your mixers aren't turned on and also turned up. Run alsamixer or use the gnome version of it to turn them up EDIT: sorry i'm a dumbass and hit the wrong button :/ stupid me.. but ya try turning up your mixers NOTE TO OTHERS: he was having trouble with his sound.. Well there wasn't any.. everything looked ok. linux was picking up his card
  4. What's the terminal command for fedora 3 (2.6.x) kernel? All I can find is the ifconfig eth0 down/up but that doesn't work in fedora apparently.
  5. So how do you go about installing the -dev packages because I'm having the same issue?
  6. What program did you use to burn the iso with? I just used Fireburner and it worked fine.
  7. I recently installed Fedora Core 3 to expierment with it. Unfortunately I am unable to get sound. Kernel - 2.6.11-1.14_FC3 SoundCard - Sound Blaster Audigy It detected the soundcard without a problem but when tyring to use xmms to get sound nothing happens. I went into the control center i tried hitting the test sound but nothing happened. Screenshot of my info center displaying the sound information: http://www.bright.net/~jlm612/infcent.png Screenshot of my xmms configuration: http://www.bright.net/~jlm612/xmms.png Creative's website doesn't list a driver for my A
×
×
  • Create New...