Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'partitions'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Stuff
    • Site News
    • Linux News
    • General Chat
    • Off Topic
    • Suggestion Box
    • Featured Content
  • Linux Noob
    • Just Starting Linux
    • Kernel Related
    • How Do I?
    • Tips and Tricks
    • Network Problems
    • Xorg Problems
    • Wine
  • Linux Server Administration
    • LAMP
    • DNS and DHCP
    • FTP Server
    • SMTP
    • Remote Access
    • Security and Firewalls
  • Distro Noob
    • Fedora
    • Redhat
    • Mandriva
    • Linspire
    • Gentoo
    • Knoppix
    • Slackware
    • Debian
    • SUSE
    • Ubuntu
    • PCLinuxOS
    • CentOS
    • Scientific Linux
  • Windows Noob
    • Tips and Tricks
    • Security
    • Spyware
    • How Do I?
    • Windows XP
    • Vista
    • Virtual Server
  • Screenshots
  • Game Noob

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Distribution

Found 1 result

  1. Hello everyone, i have a problem and i need help, first of all, i moved totally to Linux (Debian10) probably like 8 months ago, i used this tutorial for disk partitioning and everything went perfect, then after some time i noticed that my /(root) partition was running out of space, the size of it was 30 GB, as the tutorial of disk partitioning suggested, and what i did was shrink the home partition (which is the biggest) moved it, and expand the root, all this on a Ubuntu live GParted, i have a dual-boot (be cause of uni i had to reinstall Windows) so after doing that, just in case, i ran Boot-Repair. Since then when i select Debian on Grub, it takes like between 5 - 8 mins to boot up whereas before the partition adjustment it toked like a 4th of that time, and keeps showing lots of errors like: ACPI BIOS Error (bug): Could not resolve [^^^GFXO.AFN2] , AE_NOT_FOUND (20180810/psargs-330) ACPI Error: Method parse/execution failed \_SB.PCIO.LPCB.H_EC._QC9, AE_NOT_FOUND (20180810/psparse-516) A star job is running for /dev/disk/by-uuid/03648bf7-3c03-45ad-9d91-a90eea220b66 (45s / 1min 30s) Gave up waiting for suspend/resume device /dev/sda2: clean, 504438/3049648 files, 7270848/12206336 blocks Does anyone know how to help me? I would really appreciate your help, thank you for reading.
×
×
  • Create New...