Jump to content
Sign in to follow this  
tek-69

Transplant Ish

Recommended Posts

Sup Guys,

I just took the harddrive an netcard from my old box and put it into a 1ghz hp box. it the only

harddrive and it went smoothly sorta. For some reason my comp wont shutdown from a gui side. when i logout it brings me to the login screen when i click shutdown it trys and come back to the same screen.

thoughts? ideas? have i givin enough info ? any help would be greatly appreciated.

have fun,

tek

Share this post


Link to post
Share on other sites

My harddrive used to not be able to shut down from gui. I would have to go to lengths to get it to shut down peacefully, but when it went through the text-displaying process, it gave a couple kernel errors about inability to flush idde devices... or something. I solved it by auctually screwing the drive in place securely, and it hasn't acted up since. It might or might not help for you, but it's worth a check.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i wish it was that simple, unfortunatly though i have no way to verify it, i think maybe x or kde got messed up, alot of things arent working now, like the hardware browser, and synaptic. plus the cdr drive seems to work but alas no sound now. i seem to have done a serious number on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...