Jump to content
anyweb

any problems with the site (smtp errors ?)

Recommended Posts

hi, if any of you are getting smtp errors on the site please respond here

 

i don't know what the problem is yet, but i've had three new users complaining about smtp errors

 

please post any errors in this thread

 

thanks

 

anyweb

Share this post


Link to post
Share on other sites

testing for error

Share this post


Link to post
Share on other sites

SMTP protocol failure!

Host: smtprelay1.telia.com

Return Code: 501

Return Msg: 501 Bad address syntax

Invision Power Board Error:

Check your SMTP settings from the admin control panel

Share this post


Link to post
Share on other sites

where/when did you get that error yarddog ?

 

cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

are people still getting these errors or have they stopped,

 

please let me know

 

thanks

 

anyweb

Share this post


Link to post
Share on other sites

last time i posted was yesterday an i got that error also. It caused my post to post twice. i forgot to take a screenshot though cuz i was high.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok well i havnt seen the error since *fingers crossed*

 

so let me know if you do see it again

 

cheers

 

anyweb

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok finally, this appears to be resolved,

 

my isp blocks port 25 (smtp) so... i have had to use another smtp relay, (thanks ritter for setting one up)

 

so now all appears to work ok now, using an iptables rule on the firewall (public) as follows:

 

iptables -t nat -A PREROUTING -d SMTPSERVERIP -p tcp -m tcp --dport 25 -j DNAT --to-destination SMTPSERVERIP:2525

 

what happens here is that iptables, takes all port 25's (smtp requests) and diverts them to port 2525

 

and this appears to have solved the problem,

 

many thanks to Ritter, and to k0bras for there help with this

 

cheers

 

anyweb

Share this post


Link to post
Share on other sites

this appears to be happening again after being fixed, Ritter dude, whats going on, any ideas ??

 

Warning: fsockopen(): unable to connect to mail.candlefire.org:25 in /usr/local/apache/htdocs/forums/sources/lib/emailer.php on line 480

Mail Error!

 

SMTP protocol failure!

Host: mail.candlefire.org

Return Code:

Return Msg:

Invision Power Board Error: Could not open a socket to the SMTP server

Check your SMTP settings from the admin control panel

 

have any https://www.linux-noob.com ADMINS being playing with the site's mail settings ?? if so please do not !!

 

cheers

 

anyweb

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...